belteri-ledfal-thumbNövelje rendezvényének sikerét ledfalainkkal – A nagy jelentőséggel bíró események nem maradhatnak el a kornak megfelelő dizájnelemek nélkül. Nyűgözze le vendégeit és kollégáit a ledfal tűélés minőségű képével. A rendezvényekre szánt ledfalakat bármilyen méretben ill. formációban összeállítjuk a megrendelőinknek.

A rendezvényekre szánt ledfal ideális fotó- és videó-megjelenítő, így nagyobb volumenű esküvők, kiállítások, könyvbemutatók, értekezletek kiegészítője lehet. Hagyja, hogy a képzelete szárnyaljon! A lehengerelő vizuális élmény érdekében bármilyen formációt szállítunk kedves megrendelőinknek. Legyen Ön és vállalkozása a másnapi hír és téma a címlapokon! A Ledes reklámtábla csapata számára kiemelkedően fontos az ügyfélközpontúság, így a LED falainkkal megismételhetetlen élményben lesz része Önnek és vendégeinek!

A rendezvényekre szánt Ledfal kialakításai rácsosak és állóak lehetnek, bármilyen helyszínen könnyedén telepíthetőek. A panelek könnyen szerelhetőek, így a telepítés nem jár nagy időbefektetéssel.

Ledfal rendezvényekre TIPPÜNK:

  • a ledfal gyorsan beállítható és szabályozható
  • a rendezvényeken használt ledfalak egyaránt használhatóak fotók és videók megjelenítésére
  • gyors adatátvitel a zavartalan működés érdekében
  • valós idejű adatmegjelenítés a legszélesebb formátumokban (DVI, HDMI, VGA, HD stb.)